Κρατήσεις

Αννιώ Διαμερίσματα στη Σαντορίνη, Διαμερίσματα στο Ημεροβίγλι

Αρχική

Tο συγκρότημα ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων Αννιώ στη Σαντορίνη βρίσκεται στο πανέμορφο Ημεροβίγλι. Τα διαμερίσματα είναι κτισμένα σε μια ιδιαίτερα προνομιακή τοποθεσία, όταν ψάχνεις για Διαμερίσματα στη Σαντορίνη, στο υψηλότερο σημείο της Καλντέρας και διαθέτουν εκπληκτική θέα στο Σκάρο, το ηφαίστειο και τη Θηρασιά.

Αποτελείται από 11 συνολικά επιπλωμένα και πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα, η αρχιτεκτονική δόμηση των οποίων ακολουθεί το παραδοσιακό κυκλαδίτικο στυλ.

Τα δύο διαμερίσματα, είναι υπόσκαφα τα οποία οικοδομήθηκαν τον περασμένο αιώνα και αποτελούσαν την πατρογονική κατοικία της οικογένειας Χρυσοστόμου. Τα τελευταία χρόνια γύρω από αυτό το αρχικό οικοδόμημα κτίστηκαν και τα υπόλοιπα 9 διαμερίσματα. Όλα μαζί αποτελούν το συγκρότημα Αννιώ, μια ιδανική και κυρίως οικονομική πρόταση διαμονής για όσους επιθυμούν να απολαμβάνουν την θέα της καλντέρας από το μπαλκόνι τους.

Η διαμονή στην "Αννιώ" θα σας μείνει αξέχαστη. Η ονειρεμένη τοποθεσία, οι ανέσεις που σας παρέχουν τα διαμερίσματα και η άψογη εξυπηρέτηση του προσωπικού, συνηγορούν στη δημιουργία των καλύτερων εντυπώσεων.

Η παραδοσιακή φιλοξενία και η φιλική ατμόσφαιρα, θα κάνουν τη διαμονή σας στην "Αννιώ" αξέχαστη.

Ημεροβίγλι 84700, Σαντορίνη
Τηλ.: 22860 23550 / 24714 / 22083 | Φαξ: 22860 23550
@: annioflats@ath.forthnet.gr | MHTE: 1167K123K0861800

Creation: